Gönen'de Özel Mahmut Bayram Koleji'nden SBS başarısı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Özel Mahmut Bayram İlköğretim Okulu'nun iki öğrencisi, 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda 100 sorunun tamamına doğru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye birincileri arasına girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl SBS'de Gönen'de bir ilk yaşandı. 8. sınıflar SBS sonuçlarına göre Gönen'de Özel Mahmut Bayram İlköğretim Okulu'ndan Esra Deniz Çınar ve İrem Başkurt soruların tamamına doğru cevap verdi. Özel Mahmut Bayram İlköğretim Okulu Müdürü Nesim Kotan, "Başarıda emeği geçen öğrencilerimize, öğrencilerimizin ailelerine, fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğümüze katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum. SBS'de elde ettiğimiz bu derece ile başarılarımıza bir yenisini daha eklediğimiz için mutluyuz. Gönen'de 2 öğrencinin 500 tam puan alması okulumuzun yaptığı çalışmaların ne kadar isabetli ve doğru olduğunun göstergesidir. Ümit ediyorum bu başarılarımız artarak devam edecektir." dedi.

Başarılı öğrenci Esra Deniz Çınar, "Beklediğim bir sonuçtu. Bu başarıda bana destek veren öğretmenlerime ve aileme teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Başarılı öğrencilerden İrem Başkurt ise şunları söyledi: "Sonuçtan dolayı çok mutluyum. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle okulumun tüm imkânlarıyla yanımızda olması bize ayrı bir güç kattı. Öğretmenlerimizin bize uyguladığı birebir rehberlik ve çalışma programı, okulumuzun güzel çalışma ortamı başarımızı arttırdı. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber