Öğretmen babanın tayinleri hemşireyi yazar yaptı

Öğretmen babanın tayinleri hemşireyi yazar yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Devlet Hastanesi'nde çalışan Semra Kandemir, babasının öğretmen, kendisinin ise hemşire olması nedeni ile Türkiye'nin birçok ilinde bulunduğunu ve yaşamı boyunca yaşadığı anıları bir kitapta toplayarak ?Baba Ben Geldim' kitabını yazdı. Sevenleri ile Gönül Kitap Dünyası Kitap Kafe'de buluşan yazar Semra Hemşire, yoğun ilgiden memnun kaldığını söyleyerek yaklaşık 200 kitap imzaladığını söyledi.

Semra Hemşire yaptığı açıklamada ise ?Baba Ben Geldim' ailemden duyduğum, komşularımızdan duyduğum hikayeleri derleyerek yazdığım bir kitaptır. Çocukluğumdan aklımda kalan, özümsediğim hikayeler. Bir süre sonra kendi duyduğum hikayeleri başka insanlara da duyurmak istedim ve kitabı bu şekilde yazdım. Yazmış olduğum ilk kitabım. Kitabın içeriğinde ise küçük bir çocuğun ailesi ile küçük bir köydeki yaşamından bahsediyor. Çocuğun içinde büyüttüğü heyecanları ve korkuları var. O korkulardan bir tanesi ise köyde kalmaktır. Köyünden bir şekilde ayrılmak istiyor ve yıllar geçtikçe bu isteği daha da perçinleniyor. Bir süre sonra hayat yardım ediyor ve çocuk köyden uzaklaşıyor daha sonra ise çocuğun daha serüvenli yaşamı başlıyor? ifadelerini kullandı.

Semra hemşire yazdığı kitap ile ilgili olarak da ?Küçükler için bir masal, büyükler içinde bir nostalji olacağını düşünüyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber