Kimse Yok Mu, Salıpazarı'ndaki selzedeleri unutmadı

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, kent merkezinin ardından selin vurduğu Salıpazarı ilçesindeki ihtiyaç sahiplerine de yardım elini uzattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve muhtarların desteğiyle gerçekleşen yardımda Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi gönüllüleri 80 koli kıyafet dağıttı.

Sel felaketinin yaşandığı gün Salıpazarı ilçesine giden dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Halil Akgül'e geçmiş olsun dileklerini iletip, bölgede yapılabilecek yardımları istişare etti. Başkan Akgül, muhtarlarla görüşerek ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesini istedi. Listelerin tamamlanmasının ardından 80 koli yardım malzemesiyle bölgeye tekrar giden gönüllüler, ihtiyaç sahiplerine içerisinde pantolon, gömlek, iç çamaşırı ve çorap bulunan malzemeleri dağıttı.

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, "Canik'teki yaralar yavaş yavaş kapanırken, bu kez de Salıpazarı ilçemizi sel vurdu. Olayın yaşandığı gün bölgeye bir ekip göndererek, ihtiyaçların tespit edilmesini sağladık. Belediye Başkanı Halil Akgül'le yapılan istişarenin ardından tespit edilen ihtiyaç sahipleri bir alanda toplandı. Derneğimizce bölgeye götürülen 80 koli kılık kıyafet orada dağıtıldı. Amacımız burada insanların yüzünü güldürmek. İhtiyaç sahiplerine yardım yapan bir dernek olduğumuz için nerede ihtiyaç hasıl olsa biz orada oluyoruz." dedi.

"SAMSUN YAZ 5777'YE GÖNDER"

Kimse Yok Mu Derneği'nin hayırseverlerin desteğiyle yardımlarda bulunduğuna dikkati çeken Mustafa Baş, "Hayırsever vatandaşlarımızın ilgisini bekliyoruz. Çünkü onlar ne kadar verirse biz de o kadar insanımızı güldürebiliriz. Cep telefonlarından 'Samsun' veya '55' yazıp 5777'ye mesaj atarak 5 TL'lik yardımda bulunabilirsiniz. Ayrıca derneğimize bizzat gelerek makbuz karşılığında bağış yapabilirsiniz. Bankalarda da hesap numaralarımız mevcut. Bu tür yardımların devam etmesi için hayırseverlere çok iş düşüyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber