Köy yollarında sıcak asfalt hazırlığı

Köy yollarının daha modern hale getirilmesini sağlamak için yoğun gayret gösteren İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Sivas genelinde ikinci kat asfalt çalışmaları yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köy yollarının daha modern hale getirilmesini sağlamak için yoğun gayret gösteren İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Sivas genelinde ikinci kat asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan; 2012 yılı yatırım programı kapsamında devam eden asfalt çalışmalarının titizlik içinde yürütüldüğünü söyledi. Yüksek kalite standartlarında yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Ayhan, bu yıl 223 kilometre ikinci kat asfalt çalışması yapılacağını ifade etti.

Amaçlarının kırsalda yol ağının daha modern hale getirilerek yol konforunun artırılması olduğunu kaydeden Ayhan, "Hizmet alanımızdaki yollardaki iyileştirme çalışmaları kesintisiz olarak devam edecektir. Çalışmalar sonucunda yollarımızın kalite ve standartları arttırılarak tüm köylerde yaşayan halkımızın ilçesine ve ilimize daha sağlıklı ulaşmaları sağlanacaktır.'' dedi.

Ayhan, ikinci kat asfalt çalışmalarının yanı sıra köy yollarının altyapısının güçlendirilerek, ileriye dönük sıcak asfalt yapımına hazırlanmak amacıyla kırma taş temel yapılması uygulama çalışmalarının da başlatıldığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber