Elektrik kesintileri esnafı ve vatandaşı bıktırdı

Elektrik kesintileri esnafı ve vatandaşı bıktırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, her gün elektrik kesintisi yaşandığını belirterek, elektrik kesintisi yüzünden birçok hizmetin aksadığını, esnafın iş yapamaz duruma geldiğini, bu durumun işletmelerde ve evlerde bulunan elektronik aletlerin bozulmasına sebebiyet verdiğini ve MEDAŞ'ın söz konusu soruna kalıcı çözüm üretmesini istedi.

Öztürk, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle esnafın devamlı olarak kendilerini aradığını ve şikayetlerini bildirdiklerini, tatilini Kırşehir'de geçirmek üzere gelen gurbetçilerin ise dalga geçerek 'Hangi çağda yaşıyoruz' gibisinden konuşmalar yaparak, ülkede yaşanılan elektrik kesintilerinden duydukları üzüntüyü ifade ettiklerini söyledi.

Öztürk, haber verilmeksizin yaşanan elektrik kesintilerinde, saç kesimi yapan berber esnafının müşterisinin saatlerce koltukta beklemek zorunda kaldığını, resim çekimi yapan fotoğrafçı esnafın müşterisini kaçırdığını, müşterinin işini yetiştiremeyerek mahcup duruma düştüğünü, internet salonlarında ise müşterilerin salonu terk ettiğini kaydetti.

Elektrik dağıtımının özelleştirilmesi ile birlikte, oluşacak rekabet ortamından daha kaliteli bir hizmet alınacağını umduklarını, fakat bu beklentilerinde bugüne kadar hüsrana uğradıklarını ifade eden Öztürk, ?Ödediğimiz faturalarda adını bilmediğimiz bir sürü kesintiler var. Fatura ödeme tarihini biraz geciktirsek, elektriğimiz hemen kesiliyor, sonrasında ise açma kapama ücreti olarak 10 TL faturamıza yansıtılıyor, ama iş hizmete gelince maalesef karşılığını alamıyoruz, yetkililer oralı bile olmuyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber