Çocuk Yuvası'nın sakinlerini unutmadılar

Güney Eğitim Kurumları Zenginleştirilmiş Eğitim Programı (ZEP) öğrencileri, Gaziantep 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesindeki çeşitli yaşlardaki çocuklarla oyun oynayan öğrenciler, çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hediyeler takdim etti.

ZEP öğretmeni Rümeysa Kurum, yuvada kalan çocukların sevgiye ve ilgiye olan ihtiyaçlarını gidermek ve iyi zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla ziyaret düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerinin toplumsal konulara karşı duyarlılıklarını geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Kurum, şunları söyledi:

?Öğrencilerimize, içinde bulunduğumuz ve yaşantımızı sürdürdüğümüz dünyadaki olaylarla ilişki kurmayı ve en önemlisi bu konuda sorumluluk almayı gerektiren davranışları kazandırıyoruz. Sağlıklı bireyler yetiştirebilmemiz için insani değerleri önplanda tutan, insana değer veren sosyal yapıyı geliştirmemiz gerekmektedir. Biz de Güney Eğitim Kurumları olarak çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek istiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinlikleri önemsiyoruz.?

Çocuk Yuvası Müdürü Ayşe Esra Belge de yuvada kalan çocukların toplumla bütünleşebilmeleri için herkesin buraya daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini belirtti. Belge, yuvaya yapmış olduğu ziyaretten dolayı ZEP öğrencilerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber