Balat'ta öldürülen kadının komşuları şaşkın

Fatih Balat'ta meydana gelen ve Mahmure Karakule isimli kadının hayatını kaybettiği olayın ardından mahalle sakinleri çiftin olaydan önce kavga ettiklerini söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aynı mahallede oturan eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Karakule'yi olaydan bir gün önce gördüğünü ve kendi halinde sakin bir kişi olduğunu anlattı.

Dün gece meydana gelen olayda hayatını kaybeden Mahmure Karakule'nin dini nikahlı eşi Zülfikar Bakır emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Olayın duyulmasının ardından büyük şaşkınlık yaşayan Esnaf Loncası Sokak sakinleri, olaydan önce çiftin tartıştıklarını ve Bakır'ın evin camlarını kırdığını anlattı.

Aynı mahallede oturan eski İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Bakır'ın ruhsal hastalığı olan kişiler gibi davrandığını ve olaydan bir gün önce eşine bağırdığını duyduğunu söyledi. Sabah cinayet haberlerini duyduğunda hemen aklına önceki gün yaşadığı tartışmanın geldiğini anlatan Özer, ?Kadın kendi halinde, kimseye zararı olmayan, çocuklarıyla ilgili olan ve onları bakıcıya götüren birisiydi.? dedi.

Esnaf Loncası Sokak'taki bir esnaf da Bakır'ın eşiyle sürekli tartıştığını anlattı. Bakır'ın sürekli etrafına bağırıp çağırdığını söyleyen esnaf, Mahmure Karakule'nin ise küçük işlerde çalışarak evin geçimini sağladığını anlattı.

Öte yandan, olayın ardından geriye çiftin mutlu günlerde çektirdikleri fotoğraflar kaldı. Fotoğraflarda çocuklarıyla birlikte poz veren Bakır ve Karakule yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber