Karadağ, peynir üretim tesisinde incelemelerde bulundu

Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atanan Erdem Karadağ, müdür yardımcısı Naci Gün ile birlikte ilk ziyaretini peynir üretim tesislerine yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında hibe desteğinden yararlanan Tulum Peyniri Üretim Tesisi'nde incelemelerde bulunan Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Erzincan tulum peyniri markasının ülke genelinde tanınmış bir marka olduğunu söyledi. Son yıllarda gelişen Erzincan tarım sektörü içerisinde önemli bir paya sahip olan tulum peynirinin tanıtımı ve pazar payının artırılması için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Karadağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak çiftçiler ve tarım sektörünün temsilcileri ve bu alanda yatırım yapan işadamları ile sürekli birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını vurguladı. Karadağ, Erzincan tarımının ve tulum peyniri piyasasının gelişimi için her türlü çabayı göstereceklerini kaydetti.

Tesis sahibi Rıza Şirin ile görüşen Erdem Karadağ, tulum peyniri sektörünün sorunları hakkında bilgi aldı. Karadağ, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün bu konuda yaptığı çalışmaları daha da geliştireceklerini ve sektörün sorunlarını çözüme kavuşturmak için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber