Manisa'da, Ramazan ayında gıda denetimleri artacak

Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, Ramazan ayında gıda denetimlerini sıklaştıracaklarını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Müdür Çebi, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak için şehirdeki gıda denetimlerini sıklaştıracaklarını söyledi. Gıda hilecileri ile etkin şekilde mücadele edeceklerini vurgulayan Çebi, müdürlük olarak Ramazan ayında gıda denetimlerini sıklaştıracaklarını kaydetti.

İlde tarımsal yatırımın önünü açmak için müdürlük bünyesinde tarımsal danışma birimi kuracaklarını aktaran Çebi, yatırım yapmayı düşünen girişimcilere danışmanlık hizmeti vererek destek olacaklarını bildirdi.

Manisa tarım konusunda kendini ispatlamış bir il olduğunu dile getiren Çebi, ?Hayvancılık bakımından, meyvecilik bakımından gelişmiş durumda. Tarım konusunda Manisa şanslı bir il. Verimli tarım arazileri fazla. Üretim her geçen gün artıyor. Bu noktada tarımsal yatırımın artması için yatırım danışma birimini kuracağız. Bu birim, gelecek olan ya da gelmeyi düşünen yatırımcıya bilgi paylaşımı yaparak destek verecek. Bakanlığın, İl Özel İdaresi'nin ve ajansların tarımsal yatırıma verdiği destekler hakkında yatırımcıları bilgilendirilecek. Bu destek kente tarımsal yatırımın gelmesine önemli katkılar yapacak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber