Asfalt plentinde patlama!

Boruda biriken ziftin patlaması sonucu kazandan sıçrayan sıcak ziftle 4 işçi yaralandı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 00:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Belediyesi'ne ait Kırıklı Mevkii'nde bulunan asfalt plentinin zift aktarma bölümünde öğleden sonra arıza meydana geldi. Arızayı gidermek için çalışan işçilerin üzerine boruda biriken sıcak zift patladı. Bir anda sıçrayan kızgın zift elleri ve yüzlerine yapılan işçilerden Kazım Karaca, Murat Açkalmaz, Mehmet Yorulmaz ve Ali Güneş yaralandı. Elleri ve yüzlerinde yanık oluşan işçiler, arkadaşlarının olay yerine çağırdığı 112 Acil Servis ambulansları ile Yozgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayı haber alan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, işçilerin aileleri ve arkadaşları hastaneye geldi. Hastane doktorlarının erken müdahalesi ile yüzlerine ve ellerine yapışan sıcak asfalt ziftinden kurtulan işçilerden durumları ciddi olan Kazım Karaca ve Murat Açkalmaz, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yanık Bölümüne sevk edildi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, asfalt plentinde boruda meydana gelen sızıntı neticesinde işçilerin üzerine asfalt malzemesinin sıçradığını, hayati tehlikesi olmasa da yanık oranı yüksek olan iki işçinin Kayseri'ye sevk edildiğini söyledi. Başer, işçilerin durumları ile yakından ilgilenildiğini belirterek, devlet hastanesindeki doktorların erken müdahalesi ile yanıkların zararının aza indirildiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber