Başarılı personel ödüllendirildi

Salihli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kılıç, Komiser Yardımcısı Nuri Sevgili ile polis memurları Adnan Arslan ve Kemal Hazar, görevlerinde göstermiş oldukları olağan üstü gayret ve çalışmalar nedeniyle "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 122'nci maddesi gereğince emsallerine göre daha başarılı sayılanlara Başarı Belgeleri, Kaymakamlık makamında düzenlenen bir törenle verildi. Törene İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş'da katıldı.

Polisin huzura yönelik çalışma yaptığını belirten Peynircioğlu, ?İnsanların eğlendiği, dinlendiği zamanlarda polislerimiz canla başla görev yapıyor. Olayların aydınlatılmasında emeği geçen başarılı memurlarımızı tebrik ediyorum? dedi. 5 Nisan tarihinde Durasıllı Kavşağı'nda sigara yüklü tır şoförünü öldürülmesi olayını aydınlatan Komiser Yardımcısı Nuri Sevgili ve polis memuru Adnan Arslan ile 21 Mayıs tarihinde Salihli'de Yıldırım Gök cinayetini aydınlatan Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Kılıç ve Kemal Hazar'a Başarı Belgesi Kaymakam Peynircioğlu tarafından verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber