Tokat'ta başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi

Tokat'ta, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan "Çeyiz Ürünleri Hazırlama" kursunda başarılı olan 11 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 01:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarihi Taş-Han'da düzenlenen törende konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Recep Durmuş, "Toplamda 108 alanda 986 kurs açıldı. 60 kursumuz devam ediyor. 15 kursiyerin katıldığı 'Çeyiz Ürünleri Hazırlama' kursumuzda 11 kursiyerimiz sertifika almaya hak kazandı. 'Hazır Gereçlerle Yapılan Nakışlar' adı altında bir kurs daha verdik. Halk Eğitim Merkezi olarak bu kurslarımızı geçen kursiyerlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ise "Bu tür çabalar hayat boyu devam etmesi gereken etkinlikler. Günümüzde eğitimin anlık bir olay olarak değil bir süreç olarak görülmesi gerekiyor. Yani başlangıcı olan ama aynı zamanda yaşamın içerisinde okullarla sınırlanmayan, sürekli olarak tekrarlanabilen bir süreç olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Bu konuda halk eğitimimiz son derece ivme kazanmış durumda. Nitelikli ve nicelikli kurslarımızın artarak devam edeceğini umuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan 11 kursiyere sertifikaları verildi.

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Ahmet Ekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber