Motosiklet kazası 1 yaralı

Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 08:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çarpmanın şiddeti ile motosikletten fırlayan ve kaldırım ile elektrik trafosu arasına düşen sürücüyü kaza anında başında olan kaskı kurtardı.

Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu'da Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi 3. Sokak girişinde meydana geldi. Cadde üzerinden Havuzlar yönünden Pazartesi Pazarı yönüne gitmekte olan M.A. yönetimindeki 59 ZK 584 plakalı motosiklet, cadde üzerinden 3. Sokak yönüne dönüş yapmak isteyen M.S. idaresindeki 59 ZE 558 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan motosikletten düşen sürücü M.A., yaralandı. Motosikletten fırlayarak kaldırım ile elektrik trafosu arasına düşen yaralı motosiklet sürücüsünün ayağında kırık oluştuğu belirlenirken, daha ağır yara almamasını ise kaza anında kafasında bulunan kaskının önlediği kaydedildi. Kaza sonrası yaralı halde yerde yatan motosiklet sürücüsü telefonla yakınlarını arayarak kaza geçirdiğinin bilgisini de verdi.

Kazayı gören vatandaşların bilgi vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı motosiklet sürücüsü Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin kaza yerinde yaptıkları incelemeler, ve tutulan tutanakların ardından kazaya karışan minibüs ve motosikletin kaldırılması ile Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki trafik akışı normale döndürüldü.

Kazayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber