Edremit'te öğretmene son görev

Balıkesir'in Edremit ilçesinin sevilen kişilerinden, emekli öğretmen Fevzi Öngün'ün ani ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün sabaha karşı Yeni Mahalle'de oturduğu evde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Öngün, kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Uzun yıllar 9 Eylül İlköğretim Okulu'nda görev yapan 71 yaşındaki Fevzi Öngün, Eğilmezler Camisi'nde kılınan ikindi namazına müteakip Edremit Kabristanlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Halit Günbatar, çok sayıda asker ve doktor, aile yakınları, öğrencilerinden Ahmet Çetin, Arif Kaya, Bekir Terzioğlu, Nabi Gündüz, Onur Süer, Mustafa Of ile çok sayıda seveni katıldı. Daha önce 19. Motorlu Piyade Tugayı'nda görevli olan şu an ise İstanbul'da görev yapan oğlu Taner Öngün ile eşi daha önce Muzaffer Akpınar Sağlık Ocağı'nda görevli Dr. Nursel Öngün cenaze sonrası taziyeleri kabul etti.

Pratik zekası ve mezun ettiği öğrencileri sınıf numaraları ile hatırlayan Fevzi Öngün, 2005 yılında yine öğretmen olan eşi Kezban Öngün'ü kaybetmişti. Bypass ameliyatı da olan Öngün'ün cenazesi eşi ile aynı kabire konurken, ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber