Hırsızlık olayları iftar ve teravih saatlerinde artıyor

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi amacıyla vatandaşları, yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı uyardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbirler alındı. Sahil bandında denetimlerimizi arttırdık. Devriyelerimiz de bu bölgede denetimlerde bulunuyor. Vatandaşlarımızın da Ramazan ayında özellikle öğlen saatlerinde ve akşam iftar ile teravi namazı saatlerinde hırsızlık vakalarına karşı çok dikkatli olmalarını istiyoruz." denildi.

Açıklamada, hava sıcaklarının artması dolayısıyla vatandaşların evlerinden ayrılarak serinlemek için ya denizi ya da serin yerleri tercih ettiği bu saatlerde hırsızlık olaylarının yaşanabileceği belirtildi. Ayrıca akşam iftar ile teravi namazı saatleri arasında da iftar davetleri de olası hırsızlık olaylarının meydana geldiği saatlerde vatandaşların daha dikkatli olması istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber