Büyükşehir'den yaşlılara destek sözü

Yaşlılarla Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Sağlamtimur, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, yaşlıların sorunlarının çözümüne yönelik hazırlayacakları projeyle ilgili destek istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Huzurevi dışındaki yaşlılara hizmet verdiklerini belirten Sağlamtimur, ?Yaşlıları hakları konusunda bilgilendiriyor, onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bir çalışma yaparak, yardıma ihtiyacı olan yaşlıları belirlemeye çalıştık. Elde ettiğimiz verilerden hareketle büyük bir proje hazırlamayı düşündük. Böylece yaşlıların sorunlarını ortaya koymak istiyoruz. Nasıl çözüm geliştireceğimize dair de bir çalıştay yapma düşüncemiz var.? şeklinde konuştu.

Hazırladıkları proje özetini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a sunan Leyla Sağlamtimur, çalıştay sonunda çok önemli veriler elde edilebileceğini anlattı.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da ?Bu projede sizinle beraber gidelim. İlgili birimlere talimat vereceğim ve nasıl destek oluruz onun araştırmasını yapmalarını isteyeceğim. Her konuda yardıma hazırız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber