Bakan Yılmaz, çadırında iftarını açtı

Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediyesi İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan Ayı'nın ilk gününde Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, Bingöl eski Milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay Bingöl Belediyesi Hizmet Binası'nın yanında kurulan Belediye İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtılar.

Bingöl Belediyesince her yıl Mübarek Ramazan ayında şehir merkezinde ihtiyaç sahipleri için kurulan iftar çadırının ilk günkü konuğu olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de Ramazan Ayı'nın çok güzel geçtiğini söyledi. Bakan Yılmaz, Bingöl halkının maneviyatının çok yüksek olduğunu söyleyerek, Ramazan ayında bunun daha da belirginleştiğini belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'da Ramazan'ın daha güzel geçtiğine vurgu yapan Bakan Yılmaz, ?Ramazan Ayı'nın Bingöl'e, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Doğu ve Güneydoğu'da Ramazan'ın tadı başka. Ramazan doğu ve batıda da güzel. Ancak Doğu ve Güneydoğu'da Ramazan'ın manevi atmosferini çok daha güçlü bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Bu bakımdan ben Ramazan'da daha çok doğu ve güneydoğu da olmak istiyorum. Birkaç gün buralarda kalacağız. Diğer illerde de Ramazan'ı geçirmeyi planlıyoruz. Ancak daha çok Bingöl'de Ramazan'ı geçirmeyi düşünüyorum. Ramazan Ayı'nın insanımıza, ülkemize, barış, huzur, esenlik getirmesini diliyorum. Ramazan Ayı'nın insanlarımızın manevi gelişimine katkı sağlamasını diliyorum? diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber