Ahi Dershanesi öğrencisi, Türkiye altıncısı oldu

Suluova Akademi Eğitim Kurumları Ahi Dershanesi öğrencisi Melikşah Safa Üçok, Y-YGS 1-2- ve 6 puan türlerinde Türkiye altıncısı oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üçok, Y-MF-1 puan türünde Türkiye yedincisi ve Y-MF-4 puan türünde Türkiye onbirincisi olarak Suluova'nın gururu oldu.

Suluova Ahi Dershanesi Müdürü Murat Aydın, Safa Üçok'u başarısından dolayı kutladı. Murat Aydın, ''Suluova Ahi Dershanesi olarak başarıyı her zaman kendimize hedef olarak aldık ve Melikşah'la YGS'de bu hedefi yakaladık. LYS'de de Suluova Ahi Dershanesi olarak başarıyı devam ettirerek bu başarının tesadüf olmadığını kanıtlamış olduk. Bu başarıda emeği geçen gece gündüz demeden dershane programları doğrultusunda çalışma temposu gösteren öğrencilerimizi, onları yetiştiren Suluova Ahi Dershanesi öğretmen ve idarecilerini, velilerini ve Macit Zeren Fen Lisesi öğretmen ve idarecilerini kutluyoruz.'' dedi.

Melikşah Safa Üçok ise başarısının sırrını şu sözlerle açıkladı: ''Bu başarıyı elde etmemde düzenli çalışmanın büyük katkısı oldu fakat sadece düzenli çalışmak yetmiyordu, dershane ve okuldaki gezi piknik ve sosyal faaliyetlerin de etkisi büyüktü. Özellikle dershane ve öğretmenlerimin emeği büyüktü, çalışma tempomuz yoğundu ama ailem ve öğretmenlerimin desteği ile güzel bir başarı ortaya çıktı. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum.''

Safa Üçok'un rehber öğretmeni olan Selçuk Bakır ise tercih yaparken dikkatli olmaları konusunda öğrencileri uyardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber