Köpeklerini vermek istemeyen kadın, belediye ekiplerine biber gazıyla direndi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde evinde baktığı 30'a yakın köpeğin zorla alınmasına direnen kadın, belediye ekiplerine biber gazı sıkarak teki göserb

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Ekipleri, İlçe Atariye Mahallesi Elçin Sokakta bulunan Tuncer ailesine ait evde 30'a yakın köpek bakıldığı, etrafa hem ses, hem de pis koku yaydığı ihbarı aldı.

Bunun üzerine harekete geçen belediye ekipleri Elçin Sokak'taki Refiye Tuncer'in evine gitti. Ekipler, Refiye Tuncer'in köpeklerinden 2-3 tanesini kendisine bırakarak kalanların ise belediye hayvan barınağına teslim edileceğini belirterek 48 saat sonra gelip köpekleri alacaklarını belirtip evden ayrıldı.

Ancak Belediye Zabıta Ekipleri, Polis ekibi ve İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Veteriner Hekim Kamil Dinçer Usul'dan oluşan görevli ekip, adrese geldiklerinde tahmin etmedikleri bir direnişle karşılaştı. Köpeklerini vermemekte direnen Refiye Tuncer ve kardeşi Hakan Tuncer görevlilere biber gazı sıkarak karşı koydu.

Bu beklenmedik direniş karşısında eve giremeyen ekipler, Cumhuriyet Savcılığından izin alınması için işlemler başlattı. Belediye ekipleri, izin alındıktan sonra köpekleri almak üzere evden ayrıldı.

Aynı sokakta oturan Mehmet Kavas ve Nevzat İlban ise ?"Daha önce de dilekçe ile şikayetimizi gerekli yerlere bildirdik anacak çözüm bulunamadı. Bu kokuya artık dayanılmıyor." şeklinde dert yandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber