Genç: Benim halkım çadıra layık değil

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan çadırı kurdurmadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan çadırı kurdurmadı. Vatandaşlara Ramazan'da daha iyi hizmet vermek istediklerini belirten Başkan Genç, "Benim halkım çadıra layık değil." dedi.

Yıl boyunca aşevinden 600 aileye sıcak yemek veren Canik Belediyesi, Ramazan ayı öncesi belirlenen vatandaşlara kıyafet ve gıda malzemesi dağıttı. Belediye, Ramazan ayı boyunca her gün günde bin 500 kişiye de iftar yemeği verecek. Ramazan çadırı kurulmayan ilçede, belirlenen üç ayrı mahallede iftar yemeği dağıtılacak.

Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ramazan öncesi vatandaşlarımızı tek tek belirleyerek gıda yardımında bulunduk, bunu Ramazan'ın ortasında tekrarlayacağız. Canik'te Ramazan çadırı kurmuyoruz. Çünkü insanlarımız derme çatma çadırlara değil, daha iyi mekânlara layık. Gaziosmanpaşa, Gazi ve Yavuzselim mahallelerinde Ramazan ayı boyunca günde bin 500 kişiye yemek dağıtacağız. Canik Kültür Merkezi, Ramazan ayı süresince yemek dağıtım merkezimiz olacak. Hava iyi olduğu zaman bahçede, yağmurlu olduğu zaman ise içeride iftar vereceğiz." dedi.

Canik halkının Ramazanı huzurlu bir şekilde geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, "Öncelikle halkımıza ve İslam alemine huzurlu, mutlu ve bereketli bir Ramazan diliyorum. Canik Belediyesi olarak manevi duyguların yeşerdiği 11 ayın sultanı Ramazan ayını vatandaşlarımızın en iyi şekilde geçirmesi için her türlü imkanı seferber ettik. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak önceliğimiz her zaman insan olmuştur. Çünkü biz halkımız için varız, onların mutluluğu bizleri daha çok mutlu ediyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber