Sorgun'da motorsiklet festivali

Sorgun Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen 1.Geleneksel Motosiklet Festivali yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, davetliler, çevre il ve ilçelerden gelen 170 kadar motosiklet ile 300 kişinin katıldığı festivalde renkli görüntüler oluştu.

Sorgun Motosiklet Kulübü Başkanı Nihat Alan, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, bu yıl ilki düzenlenen festivale beklenilenin üzerinde bir katılım olduğunu ve önümüzdeki yıllarda katılımın daha da artacağını söyledi.

Alan, organizasyonun Sorgun Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, işadamlarından Ergin Gül ve İhsan Şahin'in katkılarıyla düzenlendiğini ifade ederek "Böylesine spora düşkün, motosiklet sporunu seven bir kaymakam ve belediye başkanına sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bu organizasyon, ilçemizin ve ilimizin tanıtımında önemli rol oynayacaktır. 170 motosikletçi arkadaşımız organizasyonumuza katıldı. Yarın bu sayı 200-300 olacak. Ümit ederim ileri ki yıllarda tüm Türkiye tarafından tanınan ve katılımı yüksek bir organizasyona dönüşür" dedi.

Konuşmaların ardından motosikletçiler, ilçe merkezinde tanıtım için kortej gezisi yaptı. Daha sonrasında belediye meydanında halka açık olarak çeşitli gösteriler sunan motosikletçiler, yenilen yemeğin ardından E-88 Karayolu'nda düzenlenen 400 metre motodrag yarışmasına katıldılar.

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber