Işık Üniversitesi LÖSEV'li öğrencileri ağırladı

Işık Üniversitesi ve Akut Kent Gönüllüleri, LÖSEV Vakfı 7-13, 13-20 yaşları arasındaki 36 kişilik bir öğrenci grubunu, Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde ağırladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şile'ye gelen LÖSEV Vakfı öğrencileri ilk olarak cep sinemasında film izleme imkanı buldu. Burada öğle yemeği yiyen öğrenciler, daha sonra düzenlenen 'Kütüphane Oryantasyonu', 'Kütüphaneyi Keşfetmek' duvar tırmanma gibi çeşitli yarışmalar ile eğlendiler.

Akut Kent Gönüllüleri adına açıklama yapan Sinan User, AKUT Kent Gönüllüleri olarak toplumsal projelerde çalışmalarının devam edeceğini, Şile'de ise Işık Üniversitesi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti. LÖSEV yetkilileri ise yıl içinde bir çok etkinliklerinin olduğu, ancak bu kez deniz kenarında İstanbul merkezinden uzak bir yerde olmanın çok daha güzel olduğunu söyledi.

Işık Üniversitesi AKUT Gönüllüleri adına açıklama yapan Murat Karaçay, "AKUT denilence akıla ilk olarak gelen şey kurtarma operasyon ekibi. Aslında hiç de öyle değil. Toplumsal projelerin her zaman yanında" dedi. Bir günlük LÖSEV Vakfı öğrencileri için düzenlenen etkinliklere Işık Üniversitesi Genel Sekreteri Aziz Genç, Akut Kent Gönülleri, Işık Üniversitesi AKUT ekibi Murat Karaçay ve Hülya Sönmez katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber