Gebzeli vatandaşlar çay sohbetinde buluştu

Sohbet çayları Gebze Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak servis ediliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gebze Kent Meydanı'nda açılan ve Çay Bahane Sohbet Şahane adı verilen yeni projeyle kentin her yanından gelerek Meydan'da buluşan Gebzeliler, iftar sonrası birlikte çay içerek sohbet ediyor. Sohbet çayları Gebze Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak servis ediliyor.

Çay bahane sohbet şahane köşesinde yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşları ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, projenin yaşama geçirildiği ilk akşamda gördüğü yoğun ilgiden büyük memnunluk duyduğunu söyledi.

Gebze Kent Meydanı'ndaki Çamlık Parkı önünde açılan sohbet köşesinde ilk akşam Gebzelilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar sonrası kentin her tarafından Kent Meydanı'na gelerek gezintiye çıkan vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Gebze Kent Meydanı'nı yılın her ayında aktif ve faal olarak kullanarak kentte Gebzelilik bilinci ve kent kültürünü geliştirmek istediklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ?Çay bahane sohbet şahane? adını verdiğimiz bu projeyle hemşehrilerimizi teravih öncesi ve sonrası tarihi mekanda bir araya getiriyor, sohbet ediyoruz. İstiyoruz ki, hemşehrilerimiz iftar sonrası vaktini bu güzel atmosferde, birbiriyle tanışarak, konuşarak, birbirini severek, ortak sorunlarını ve duygularını paylaşarak geçirsin. Çay bahane sohbet şahane adıyla oluşturduğumuz bu mekan, hemşehrilerimize Gebze'ye aidiyet duygusu ve Gebzelilik bilinci kazandıracak. Yaşadığı şehre olan bağlılığını artıracak? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber