Yenimahalleli Caner, Boğaz'a damga vurdu

24'üncü Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışları'nda gösterdiği performansla tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Yenimahalleli Caner, Fethi Amcasını unutmadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen günlerde İstanbul'da gerçekleşen yarışlarda 6,5 kilometrelik parkuru 1 saat 10 dakikada yüzerek geçen ve herkese parmak ısırtan Down sendromlu yüzücü Caner Erkin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti. 41 ülkeden toplam bin 181 sporcunun katıldığı yüzme yarışlarına damgasını vuran Caner, Fethi Yaşar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Göreve geldiği günden beri Caner'le özel ilgilenen Fethi Yaşar da, Caner'i başarısından dolayı tebrik ederek her zaman yanında olacağının sözünü verdi.

Göreve geldiği ilk günlerde Caner'le tanıştıklarını ifade eden Fethi Yaşar, ?Caner'le seçimlerin hemen ardından tanıştık. Caner'e, o günlerde her türlü desteği vereceğimi söylemiştim ve her zaman ona destek sağladık. Caner bizim bölgemizin çocuğu, bizim çocuğumuz. Bu yarışlara Batıkent Hacı Sabancı Yüzme Havuzu'nda hazırlandı. Onun elde ettiği başarı, ben ve tüm Yenimahallelilerin göğsünü kabarttı. Onu çok seviyor ve tebrik ediyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber