Ağrı'da kundaklanan cami ibadete açılamadı

Ağrı'da 24 ocak tarihinde kundaklanan Musa Ağa Camisi aradan 6 ay geçmesine ve Ramazan ayının gelmesine rağmen halen ibadete açılmadı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 6 a önce kimliği belisiz kişi yada kişiler tarafından kundaklanan Musaağa Camii aylardır onarılmasına rağmen ibadete açılmadı. Yakıldığı günden beri kapılarını cemaata kapatan caminin ramazan ayının ilk cumasına yetiştirilememesi vatandaşları da kızdırdı. Cuma namazı için camiye gelen onlarca kişi kapıdan dönerken, vatandaşlar 6 ay gibi bir sürede caminin açılmamasını anlamadıklarını söylediler. Camiyi kundaklayanların bulunamaması ve caminin halen bu halde olmasına tepki gösteren İhsan Şahin adlı vatandaş,caminin bir an önce ibatede açılması gerektiğini ifade etti.

Ramazan ayından herkesin ibadet için camilere koştuğunu vurgulayan Şahin "Böylesi bir ayda yanı başımızdaki Musa Ağa Camisinin kapalı olması bizleri son derece üzüyor. Özellikle hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve oruçlu oluşumuz bizi zorluyor. Yetkililerin aradan 6 ay geçmesine rağmen halen bir çalışma yapılmaması bizleri üzüyor" dedi.

anka

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber