Vali'ye kızdı, çatıya çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2005 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yalova'da, iş istemek için gittiği valilikte Vali Yusuf Erbay'la görüşemeyen bir şahıs, çatıya çıkarak intihara teşebbüs etti.

Yalı Caddesi üzerindeki valilik binasına gelen Ahmet Gündüz (32), işsiz olduğunu, Vali Yusuf Erbay ile görüşmek istediğini söyledi. Ancak vali ile görüşemeyen şahıs, bitişikteki başındaki Baltacı İş Hanı'nın çatısına çıktı. Çatının kenarına oturup bir ayağını aşağı sarkıtan Gündüz'ü gören vatandaşlar derhal olayı polise bildirdi. Bina çevresinde güvenlik tedbiri alan polis, Gündüz'ü ikna etmeye çalıştı. "Bana valiyi getirin" diye bağıran şahıs, sık sık çatıdan aşağı sarkarak herkesin yüreğini ağzına getirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, şişme hava yastığını açacak yer bulamayınca, şahsın atlama ihtimaline karşılık branda gerdi. Ancak brandanın telefon hatlarının bulunduğu kutunun üzerine gerilmesi dikkat çekti.

Çevrede toplanan vatandaşlar, şahsın atlaması halinde kutuya çarparak ağır yaralanacağını belirtince, brandanın uç tarafı kaldırıma alındı. Bu esnada polis, bir anlık dalgınlığından faydalanarak Ahmet Gündüz'ü çatının kenarından içeri çekmeyi başardı. Binadan indirilerek ambulansa bindirilen Gündüz, tedavi için Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber