Mersinli gazeteciler, ASİAD'ın iftarında bir araya geldi

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) bu yıl geleneksel iftar programlarına basın temsilcileri ile bir araya gelerek başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derneğin teras katındaki programa, TRT Çukurova Bölge Haber Müdürü Hasan Gizli, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, ASİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda basın temsilcisi katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet İlhan, programda yaptığı konuşmada, Mersin ASİAD olarak mübarek Ramazan ayının manevi havasını birlikte teneffüs etmek amacıyla geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen iftar programlarına bu yıl da devam ettiklerini belirtti. Mersin'deki kurum ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra mobilya, tekstil, tarım, bakliyat, gıda, inşaat ve lojistik sektörlerine yönelik iftar programlarının düzenleneceğinin bilgisini veren İlhan, bu programlardan ilkinin de basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirti.

Günümüz problemlerinin ekonomik ve maddi olmaktan çok insani boyutlu olduğunu ifade eden İlhan şöyle devam etti: ?Bugünkü nesil insani melikelerini tam geliştiremediğinden dolayı muzdarip, ilahi nimetleri insanca paylaşamadığından dolayı rahatsız, sevgi fakiri olduğundan dolayı da endişeli ve tedirgin. Böyle bir dönemde mutedil insanlardan kurulu STK'ların ve basın mensuplarının toplumdaki havayı yumuşatacağına inanıyoruz.?

TRT Çukurova Bölge Haber Müdürü Hasan Gizli ise gönüller açılarak insanların kucaklanmasından dolayı kalplerin fethedildiğini ifade etti.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ise Ramazan ayının birlik, kardeşlik ve hoşgörü ayı olduğunu ifade ederek bir araya gelinen bu tür programların hazırlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber