Beşir Derneği: Hedef 25 bin aileye gıda kolisi yardımı yapmak

Beşir Derneği Erzurum Şube Başkanı Erhan Dudu, Ramazan ayını ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için fırsat bilerek çalıştıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yazılı açıklamada bulunan Dudu, Beşir Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dudu, ?Derneğimiz, kurulduğu 2004'ten bu yana yurt içinde ve yurt dışında hizmetlerini aralıksız devam ettirmektedir. Hayır, işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmek amacıyla yurt içinde 175 temsilci ve binlerce gönüllülerimiz ile aralıksız çalışmaktadır.? dedi.

25 bin aileye gıda kolisi yardımı hazırlamayı hedeflediklerini belirten Dudu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Bir ailenin ihtiyacı olan bir aylık gıda paketi yardımseverler adına 50 liraya hazırlanıyor. Türkiye'nin her ilinde ve ilçesinde dağıtımı yapılacak kumanya paketlerine destek bekliyoruz. Yine kumanya yardımının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine bayramlık, sıcak yemek gibi birçok hizmeti de bu Ramazan ihtiyaç sahiplerine sunmak için çalışıyoruz."

Yardımseverleri bilgilendirmek amacıyla www.ramazan.yardimlari.com adresini hizmete açtıkları bilgisini veren Dudu, gerek bağış yapmak isteyenler gerekse yardım talep etmek isteyenlerin online olarak tüm bu işlemlerini gerçekleştirebileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber