'Aşık Olmayı Beceremedim' deyip kendini astı

28 yaşındaki bir çocuk annesi kadın, ardında bu notu bırakarak kendini astı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 20:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir gazinoda garson olarak çalışan bir çocuk annesi 28 yaşındaki P.Z. oturduğu evde intihar etti. Olayı uzun bir süredir kendisine ulaşamayan arkadaşları çözdü.

Arkadaşları P.Z.'ye bir süre ulaşamayınca başına bir şey gelmiş olması ihtimaliyle kadını çok merak ettiler.

Bunun üzerine genç kadının evine gelen arkadaşları P.Z.'nin en son eve girdiğini ama bir daha dışarı çıkmadığını öğrendi. Arkadaşlarının kapıyı çalmasına ve içeriye doğru seslenmesine rağmen kadının kapıyı açmaması üzerine bitişik dairenin balkonundan eve girildi. Eve girildiğinde şok eden bir manzarayla karşılaştılar. Genç kadın evinin holünde kendisini asarak intihar etmişti.

"AŞIK OLMAYI BECEREMEDİM"

Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde P.Z.'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Dairede inceleme yapan polis, hayatını kaybeden kadının bıraktığı tahmin edilen bir not buldu. Tam okunaklı olmayan kağıtta, "Aşık olmayı beceremedim" gibi yazıların olduğu belirlendi.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından P.Z.'nin cesedi otopsi için Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. P.Z.'nin bir süredir yakın arkadaşlarına cep telefonuyla mesaj atarak intihar edeceğini söylediği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber