Belediyeden kira yardımı

Kırşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesindeki hak sahiplerine ek kira yardımı yapıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılacak olan kira yardımı ve yeni etap çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyesi olarak kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağbaşında 2 bin 712 konutluk üç etaptan oluşan bir proje yürüttüklerini kaydetti.

Kırşehir'in birinci derece deprem bölgesi olması sebebi ile bu dönüşüme 2009 yılında başladıklarını söyleyen Bahçeci, ?Hak sahiplerinin yüzde 95'inin kabulü ile bu projeyi gerçekleştiriyoruz? 760 konut, 24 derslikle okul, 750 kişiden oluşacak camii için ikinci etap çalışmalarının ihalesi yapıldı. Bu proje çok önemli bir proje Kırşehir'in en eski mahallelerinden birini yıkarak yerine modern bir mahalle getiriyoruz? ieklinde konuştu.

İlk etap konutların inşaatının devam ettiğini ve ikinci etabın ise ihalesinin gerçekleştirildiğini hatırlatan Bahçeci, ?760 konut, 24 derslikle okul, 750 kişiden oluşacak camii içerisinde olacak. Vatandaşlar mağdur olmasınlar diye bizde Kırşehir Belediyesi olarak kira yardımına başlıyoruz. Vatandaşlar evlerine geçene kadar bu yardımlarımız devam edecek? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber