Memur-sen, Ankaralı gazetecilerle iftarda buluştu

Memur Sendikaları Konfedarasyonu (Memur-Sen), iftarda gazetecilerle buluştu. İftar sonrasında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kendilerine bağlı olan Sendikalarla anlaşarak verilecek iftar davetlerini iptal ederek toplayacakları yardımı Bangladeş'te katliam içinde bulunan Müslümanlara yardım etmek için harcamak istediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 23:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur-Sen, Ankara'da bulunan gazetecilere Rixos Otelde iftar verdi. İftara, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, bağlı Sendikaların üyeleri ve Ankara'da bulunan basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. İftar sonrasında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, gündemde bulunan bazı konular hakkında bilgiler verdi. Bangladeş, Mymaar'da Arakan'da yaşanan Müslüman katliamını olumsuz değerlendirdiklerini söyledi. Orada zulme uğrayan Müslümanlara, sivil yardım kuruluşları ve devlet kurumlarının yardım ettiğini söyledi. Başbakan Erdoğan'ın girişimleriyle oraya yardım koridorunun BM tarafından açılmasını istediklerini kaydetti. Gündoğdu, kendi sendikalarına bağlı bulunan sendikaların yaptıkları toplantı sonrasında, bu yıl yapacakları iftar davetlerinden vazgeçerek, bu yardımın üzerine bir o kadar da biz koyarak, burada bulunan Müslümanlara 200 bin liralık yardım yapmaya karar verdikleri ifade etti.

Gündoğdu, geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan Samsun ilinde iftar çadırı kurarak orada zarara uğrayan halka iftar yemeği veren iki çadırdan birinin kendilerinin çadırı olduğunu kaydetti. Gündoğdu, günlük 500?600 kişiye iftar verdiklerinin altını çizdi. Suriye'deki gelişmelere de değinen Gündoğdu, yaşanan gelişmelerden Memur-Sen olarak rahatsızlık duyduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber