Meteorolojiden yağış uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2005 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel Müdürlük'ten yapılan ''Meteorolojik Uyarı'ya göre, yurdun kuzeydoğu kesimlerinde görülen sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar bugün ve yarın da etkisini sürdürecek.

Buna göre, bugün Doğu Akdeniz'in doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Sinop, Kastamonu, Kayseri, Sivas ve Tokat çevrelerinde; yarın ise Akdeniz'in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kastamonu, Sinop, Sivas ve Kayseri çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar aralıklarla devam edecek.

Sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların bugün öğle ve akşam saatleri ile yarın Orta Karadeniz (Samsun, Ordu, Sinop ve Tokat), Doğu Karadeniz (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt), Doğu Anadolu'nun kuzeyinde (Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı) ''etkili'' olması bekleniyor.

Sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların etkili olacağı yerlerde meydana gelebilecek sel ve su baskınlarına karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber