İftar çadırları Afyon'da kaynaşma noktası oldu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından organize edilen iftar çadırlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. Çadırları dolduran binlerce vatandaş, mübarek Ramazan ayının ilk gününden bu yana huşu içinde iftarlarını yapıyor.

İmaret Camii arkası, Kasımpaşa İlköğretim Okulu bahçesi, Organize Sanayi Bölgesi, 1. Küçük Sanayi Sitesi civarında kurulan iftar çadırlarında vatandaşlar iftarını yaparken, Çavuşbaş Mahallesi, Fatih Mahallesi, Sahipata Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Mecidiye-Hacı Alioğlu Mahallesi'nde ise yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde hayırsever vatandaşların katkılarıyla oluşturulan iftar çadırlarından vatandaşlar memnun kaldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ile iftara evine yetişemeyenlerin ilgi gösterdiği iftar çadırları, Afyonkarahisarlıların kaynaşma noktası oldu.

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında yapılan bu hizmette, Afyonkarahisar Belediyesi Yemekhanesi de başarısı ile adından söz ettiriyor. 40 kişilik ekiple hizmet veren belediye yemekhanesi birimi, son derece hijyenik bir ortamda hazırladığı birbirinden lezzetli yemekleri Afyonkarahisar halkının beğenisine sunuyor. Günde 4 ila 5 çeşit yemeğin hazırlandığı yemekhanede kullanılan ürünlerin kalitesine de dikkat ediliyor. Verilen hizmetten ve yemek kalitesinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, böyle bir hayra vesile olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber