Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne davet edilmeyen Kamer Genç'ten protesto

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne davet edilmemesini protesto etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Nazımiye Düzgünbaba Anma Günü ve 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne katılmak üzere Tunceli'ye gelen Milletvekili Kamer Genç, Peri Çayı üzerinde yapımı devam eden Pembelik Barajı'nda dün yaşanan olaylar ve 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne davet edilmemesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Tunceli'de 26-29 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'ne çağrılmadığını ifade eden CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, kendisini çağırmayan belediyeler ve festival komitesine tepki gösterdi. Genç, Munzur Kültür ve Doğa Festivalinin hiçbir siyasi ayrım yapılmadan ilin temsilcilerinin katılması ve düşüncelerini söylemesi gerektiği yerde Nazımiye Belediyesi dışında kendisine davet gönderilmediğini söyledi. Genç, "Bu sene Nazımiye Belediyesi dışında hiçbir belediye bana ne program gönderdi ne davetiye gönderdi.Ben buradayım yinede halkın arasına gelirim.Belediyelerin ve Munzur Kültür ve Doğa festivalini düzenleyenlerin bu davranışlarını şiddetle protesto ediyorum ve halka şikayet ediyorum. Bunların bu davranışları halka fayda değil zarar veriyor." dedi.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, parti olarak kendilerinin de ilde yapılacak barajlara karşı olduklarını ancak dün yaşanan eylemi tasvip etmediklerini söyledi. Nazımiye Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Düzgün Baba Anma Günü etkinliğini bazı grupların protesto ettiğini belirten CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç,bu davranışları kınadığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber