Kur'an Kursları arası futbol maçı yapıldı

Nevşehir'de Yaz Kur'an Kursları etkinlikleri çerçevesinde başlatılan spor faaliyetleri kapsamında Çetinel Cami ve Lale Sanayi Cami öğrencileri futbol maçında buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maçı Çetinel Cami öğrencileri 6-4 kazandı. Maç sonrasında kazanan takım oyuncularına çeşitli hediyeler verildi.

Çetinel Cami İmam Hatibi Fatih Ateş, ?Yaz Kur'an Kurslarında Spor Yapıyoruz? etkinliğini hayata geçirerek, Çetineller Cami ve Lale Sanayi Cami olarak iki camii kursumuzun iştiraki ile bu organizeyi hayata geçirdik. Halı saha spor tesislerinde yapılan maç, amacına uygun olarak dostluk içerisinde geçerek, gençler arasında kardeşlik duygularını pekiştirmeye vesile oldu. Yapılan bu tür etkinlikler; Kur'an kursuna giden öğrencilere Kur'an kursunu daha cazip hale getirmektir.? dedi.

Lale Sanayi Camii İmam Hatibi Ali Rıza Taşkesen ise; ?Öğrencilerimiz hem Kur'an öğrensinler hem de spor yapsınlar. Gençleri spor etkinliklerine yönlendirerek onların yaz tatillerini daha iyi değerlendirmelerine imkân hazırlamış oluyoruz. Aynı zamanda öğrencileri camilere gitmeye teşvik etmiş oluyoruz? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber