İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü BAV toplantısı yapıldı

Muş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2012 yılının ikinci 3 aylık değerlendirme toplantısı olan Bilgi Alışveriş Toplantısı (BAV)'nı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Müdürlüğü merkez binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müdür Vekili Saadettin Taşkesen, İl Müdür Yardımcısı Osman Akar, şube ve ilçe müdürleri katıldı.

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü ile il, ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlükleri arasında yapılan (Araştırma-Yayım-Çiftçi bağının güçlendirilmesi) konularının da ele alındığı toplantıda, ayrıca, il genelinde girilen istatistik verilerinin iklim değişikliğine göre girişlerinin yapılması, kırsal kalkınma desteklemelerinde ilçe müdürlüklerinin dikkat edeceği hususlar görüşüldü.

İlin bazı bölgelerinde toplulaştırma projelerinde çiftçilerin bilgilendirilmesi konusunda yapılacak çalışmalar, et ve süt desteklemeleri hususunda bilgilendirme, gıda denetimi için yetki verilen ilçelerin denetim sonuçlarının zamanında bildirilmesi, gıda ve kayıt işlemlerinde dikkat edilecek hususlar, demostrasyon kurulan ilçe ve köylerde sonuçlarının bildirilmesi, stajyer öğrenciler iş ve staj defterlerinin takip edilmesi gibi konular ele alındı. Yaklaşık üç saat süren toplantı sonunda, bir sonraki toplantının 19/09/2012 tarihinde yapılacağına karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber