Kocaeli'de cinayet

Kocaeli'de bir kişi, önünü kestiği minibüsteki husumetli olduğu kişiyi silahla öldürdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 23:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'de bir kişi, önünü kestiği minibüsteki husumetli olduğu kişiyi silahla öldürdü.

İzmit Kartepe arasında yolcu taşımacılığı yapan 41 AU 110 plakalı minibüsün önünü takip ettikleri araçla kesen Server V. ile beraberindekiler, minibüsteki yolcuları silahla tehdit ederek indirdikten sonra, daha önce aralarında husumet bulunan Mehmet Bahtiyar'a (46) tabancayla ateş ettikten sonra kaçtı.

Minibüs sürücüsü olaydan sonra vücudunun çeşitli yerine aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Bahtiyar'ı hastaneye yetiştirmek için bir süre ilerledikten sonra Bahtiyar'ın öldüğünü fark etmesi üzerine aracını Uzunçiftlik mevkisinde durdurarak durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede öldüğü tespit edilen Bahtiyar'ın cesedi, daha sonra İzmit Asri Mezarlığı'na kaldırıldı.

Şüphelilerden Server V'nin kardeşi Halil B'nin, yaklaşık 7 yıl önce Mehmet Bahtiyar'ın ağabeyi Orhan Bahtiyar tarafından öldürüldüğü, Server V'nin de cinayeti bu nedenle işlediği ileri sürüldü.

Olaydan sonra kaçan Server V. ile beraberindekilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olayın büyüme ihtimaline karşı İzmit Asri Mezarlığı çevresinde yoğun güvenlik önlemini aldı.

Muhabir: Metin Girgin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber