Vali Yüksel yeni jandarma personeli ile iftarda tanıştı

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek göreve yeni başlayan Jandarma personeli ile tanıştı ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 17:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Jandarma Komutanlığı'na gelişinde Kurmay Albay Ali Osman Gürcan ve diğer karargah personeli tarafından karşılanan Vali Yüksel iftarını da jandarma erleri ile birlikte yaptı. Vali Yüksel, "Mağfireti ve bereketi bol bir gecede kahraman jandarmanın iftar sofrasında olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Ramazan ayı, cömertliğin, sevginin yüreklerde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştirildiği, kardeşlik ve sevgi duygularının güçlendirildiği bir aydır. Mübarek Ramazan ayının bu anlam ve önemi içerisinde herkes tarafından idrak edilmesini temenni ederim." dedi.

Vali Yüksel, "Devletinin üniterliğini, devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ve al bayrağının yüceliğini jandarma hep yüreğinde hissetmiştir. Vatanı uğruna gerektiğinde canını vermekten çekinmeyen Jandarma, Ankaralıların emrinde ve hizmetinde olmaktan dolayı da onurlu ve gururludur." diye konuştu.

Ankara İl Jandarma Komutanlığının çalışmalarını çok yakından takip ettiğini aktaran Yüksel, "Jandarmamızın özellikle son bir yıllık süre içerisinde iş ve işlemlerinde, vatandaş ile buluşmada, hizmetlerini halkla yan yana getirmede, teknolojiyi kullanmada, Ankara'yı dirlik ve düzen içinde tutmada, huzur ve güveni sağlamadaki başarılı çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Huzur ve güvenliği sağlanmış Ankara hepimizin hedefidir." ifadelerini kullandı.

Jandarma Kışlası yemekhanesindeki iftardan sonra jandarma erleri ile sohbet eden Vali Yüksel, geç saatlerde İl Jandarma Komutanlığı'ndan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber