Çorlu'da, 2. Trakya Uluslararası Dans Festivali düzenlenecek

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 2011 yılında ilk defa düzenlenen Trakya Uluslararası Dans Festivali geleneksel hale geliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 20:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğindeki 2. Trakya Uluslararası Dans Festivali, 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde düzenlenecek.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret eden, Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy, Dünya Dans Konseyi (WDC) Türkiye Başkanı Suzan Erdim, Profesyonel Dansçılar Derneği Başkanı Onur Mergen, Onur ve Suzan Dans Okulu Müdürü Cüneyt Özil, 2011 yılında düzenlenen 1. Trakya Uluslararası Dans Festivali'ne verilen destekten dolayı teşekkür etti. Kemal Ulusoy, Başkan Baysan'a teşekkür plaketi ve madalya takdim etti.

2. Trakya Uluslararası Dans Festivali için destek isteyen Ulusoy, ''Geçen sene çok zor şartlar altında ilkini gerçekleştirdiğimiz Çorlu merkezli, Trakya Uluslararası Dans Festivali'nin geleneksel hale getirilmesi için büyük ivme kazandık. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Halk Bankası Bölge Müdürlüğü, Türkiye Dans Sporları Federasyonu ve Ulusoy firması bu projemizi desteklemekte olup hem ülkemizi hem de bölgemizi tanıtma anlamında önemli bir misyona sahiptir. Bu etkinlik batı televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanacak. 2. Trakya Uluslararası Dans Festivali'nin, bölgenin kültür zenginlikleri ile birleşerek ileride 'Balkanlar' düzeyinde ve Çorlu merkezli bir boyuta ulaştırmayı hedefliyoruz.'' dedi.

Dans Sporları Federasyonu As Başkanı Kemal Ulusoy ve beraberindeki heyete nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Baysan, 2. Trakya Uluslararası Dans Festivali'ne Çorlu Belediyesi tarafından her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber