Bayburt'ta evler artık renga renk

Projelendirmesi Bayburt Belediyesi tarafından yapılan ?Gözümüz Kara Kalmadı Yara Oldu Renga Renga Renk? adlı Sosyal Destekleme Projesi (SODES) meyvesini verdi. Proje kapsamında bakıma ihtiyacı olan evlerin dış cephe boyamaları başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Belediyesi tarafından, ?Gözümüz Kara Kalmadı Yara Oldu Renga Renga Renk? adlı Sosyal Destekleme Projesi'nin katkılarıyla Bayburt çapında yaklaşık 400 evde yapılacak dış cephe bakım çalışmalarının ilk durağı olan Kamer Sokak'taydı. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Polat, proje kursiyerlerine talimat verirken, yeri geldiğinde fırçayı eline alarak evlerin cephelerini boyadı.

Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Mühendisi Gökhan Hancı tarafından projelendirilen ?Gözümüz Kara Kalmadı Yara Oldu Renga Renga Renk? adlı SODES projesi, projenin ilk pratik durağı olan Veysel Efendi Mahallesi Kamer Sokak'ta başladı. Kamer Sokak'ta yer alan bakıma muhtaç binaların dış cepheleri, daha önce proje kapsamında teorik bilgiler verilen kursiyerler tarafından birer birer boyanarak yeni görünümlerine kavuşturuluyor. Kamer Sokak üzerinde yer alan evler, sağlı-sollu şekilde birbirinden farklı renklerde ve farklı şekillerde boyanarak bir renk cümbüşü oluşturuyor.

Kamer Sokak'ta proje çerçevesinde gerçekleştirilen bir diğer çalışmayla, yol üzerinde bulunan bahçe duvarları da boyanarak daha sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, çalışmalar esnasında Veysel Efendi Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Polat'a bu incelemeler esnasında, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot, belediye Temizlik İşleri Müdürü Beyza Uçurum, Çevre Mühendisi Gökhan Hancı ve Taner Türk, proje Usta Öğreticisi Ülkü Koçan eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber