Ginger ile otomobil çarpıştı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'de, kontrolünü kaybedip karşı şeride geçen akülü bisiklet ginger ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Ortaca'ya bağlı Dalyan Beldesi'nde, akşam saatlerinde meydana geldi. 11 yaşındaki E.K. ile arkadaşları akülü bisiklet olan ginger kiraladı. Maraş Mahallesi Özalp Sokak üzerinde tur atan E.K.'nın kullandığı ginger ile Dilek Uslu (24) yönetimindeki 48 RE 804 plakalı otomobil çarpıştı. Otomobilin ön camına çarpan E.K. ardından yola düştü. Vatandaşlar kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri çocuğu Ortaca Devlet Hastanesi'ne götürdü. Sol dizinden yaralanan E.K. kafa travması şüphesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. E.K.'nın kullandığı ginger ile karşı şeride geçip, otomobile çarptığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Oğlunun ısrarı üzerine gingeri kiralayan baba Ersan Kahyaoğlu, "Çocukların hepsi biniyordu. Oğlumda çok isteyince kıramadım, bende kiraladım. Başına bişey gelir diye korkuyordum ki kazayı haber aldık. Küçük çocuklara bu konuda izin vermesek daha iyi olacak. Oğlumun genel durumu iyi, daha kötüsüde olabilirdi. Allah korudu. Ginger ile otomobilin durumunu görünce oğlumun kazayı ucuz atlatığını anladım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber