Ramazan ayında susuz kalan vatandaşlar isyan etti

İzmir'in Menemen ilçesi Asarlık beldesinde yaşayan vatandaşlar yaklaşık bir aydır kesilen sular nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 08:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yaşadıkları sıkıntı daha da artan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin su sorununa bir an önce çözüm bulmasını istiyor.

Asarlık Beldesi Irmak Mahallesinde yaşayan vatandaşlar bir aydır susuz. Son bir aydır 3-4 günde sadece 1-2 saat suların verildiğini onun dışında suların devamlı kesik olduğunu ifade eden mahalle sakinlerinden Kenan Evren, "Bir aydır ciddi susuzluk yaşıyoruz. Tam da mübarek ramazan ayında sularımızı kesiyorlar. Belediyenin bu sorunu bir an önce çözmesini istiyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden İsa Geldi de duruma isyan ederek, "Asarlık'ta sadece bizim mahallemizin suyu kesik. Ramazan ayında susuz kalmak çoluk çocuk tüm aileleri perişan etti" dedi.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Evren de, son bir aydır 3 veya 4 günde bir 1-2 saat suların verildiğini onun dışında suların devamlı kesik olduğunu ifade ederek, "Doğru dürüst banyo bile yapamaz hale geldik. Belediye bu işi bir an önce halletmeli" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber