Ar-Ge Komisyonu üyeleri Aydıncık'ta ziyaretlerde bulundu

Yozgat İl Genel Meclisi kararıyla kurulan Ar-Ge Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu, Aydıncık ilçesinde yerel olarak yayın yapan gazete bürolarını ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydıncığın Sesi gazetesini ziyaret eden komisyon üyeleri, komisyon çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

AR-GE Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Halil Türkmen, AK Parti Aydıncık İlçe Başkanı Burhan Koçak, Aydıncık MHP İl Genel Meclis Üyesi Dursun Karaca, komisyon üyeleri, Atakan Erciyas, Ali Güran, Selami Şahin ve Ümüt Şahbaz ile Aydıncığın Sesi gazetesi sahibi Necati Yalçın ile bir süre sohbet etti. Komisyon Başkanı Türkmen, amaçlarının Yozgat ve ilçeleri için ortak bir çalışma ortamı hazırlamak olduğunu söyledi.

İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerin kamuoyu tarafından bilinmediğini ve bunun da bir eksiklik olduğunu ifade eden Türkmen, "İl Genel Meclisimizin kararıyla kurulan komisyonumuzun amacı İl Özel İdaresi ile İl Özel İdaresi'nin projelerine destek verdiği yatırımcı kuruluşların hizmetlerini ve yatırımlarını paylaşmak. Bunun yanı sıra il genelinde geniş çaplı bir araştırma yapılarak halkımızın sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin çözümler ortaya konulacak." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber