Sağlık Bakanından Devlet hastanesine baskın

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2005 23:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın ve ilçelerindeki çeşitli açılışlardan sonra tatilinin kalan kısmını Kuşadası'nda geçiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün programında olmamasına rağmen, son günlerde başhekim kriziyle gündemden düşmeyen Kuşadası Devlet Hastanesi'ne ani bir baskın yaptı.

Bilindiği gibi, geçen ay içerisinde Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Rıza Tosun, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un girişimiyle görevden alınınca, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Üstün, partisinin bakanına sert tepki göstermiş, ardından yaşanan gelişmeler üzerine de istifa etmek zorunda kalmıştı. 6 ayda bir başhekim değiştirmesiyle ünlenen Kuşadası Devlet Hastanesi'ni denetleyen Bakan Akdağ, yetkililerden hastane hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da görüşen Bakan Akdağ, sorunları dinleyerek, gerekli önlemlerin en kısa sürede alınacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aydın'da sağlık hizmetlerinin çok iyi durumda olduğunu belirterek, "Kuşadası Devlet Hastanesi'nde de hizmet kalitesi çok iyi. Bazı şikayetler olması doğal. Bunları da çözüme kavuşturacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber