Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nden öğrencilere iftar yemeği

Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) ile Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan ?Kulak ver kardeşliğe? proje kapsamında Bitlis genelinde orta öğretim 12. sınıflarda öğrenim görecek olan öğrenciler için iftar yemeği düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis Polis Evi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinden sonra konuşan İl Emniyet Müdürü İbrahim Doğan, birey toplum ilişkilerinin geliştirilmesi, öğrencilerin sınav öncesi motivasyonlarının arttırılması için zaman zaman yemek programları düzenlediklerini söyledi. İbrahim Doğan, proje kapsamında iftar yemeği verdiklerini ifade etti.

Projede yer alan öğrencilere saat hediye eden Swatch marka saatlerin Türkiye Distribütörü Eren Retail adına Mehmet Eren'e, ülke genelinde eğitime verdiği destek ve önemle tanınan Rodi Mood marka giyim ürünlerinden çeşitli hediyeler veren Rodi Mood Yönetim Kurulu Başkanı Fetih Kazancı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fettan Kazancı'ya, projeye maddi katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten İl Emniyet Müdürü H. İbrahim Doğan, konuşmasının sonunda tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz ise en büyük arzularının Bitlis'te öğrenim gören gençlerin iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak olduğunu ve bunun için ekip olarak çalıştıklarını söyledi. Gençlerin ve gençliğin önemine vurgu yapan Vali Yılmaz şöyle konuştu: ?İyi bireyler ve gençler yetiştirmek uğrunda çaba sarf ediyoruz. Okullarımız, gençlerimizi ileriye taşıyan en önemli kurumlarımızdır. Her sene olduğu gibi bu senede üniversite sınavlarında çok olumlu sonuçlar aldık. Okullarımızdan aldığımız bilgilerle şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki birçok öğrencimiz çok daha kaliteli okul ve üniversiteye yerleşecek konumda. Sınav sonuçları da bunu gösteriyor. Bunda en büyük pay siz değerli öğrencilere kalıyor. Köy okullarından ildeki ve ilçedeki okullara kadar başarı için büyük gayretler sarf edildiğini görüyoruz. Okullara yapmış olduğumuz ziyaretlerde de bunlara birebir şahit olabiliyoruz.?

Rodi Mood Yönetim Kurulu Başkanı Fetih Kazancı da, ?Bu güzel faaliyeti tertip eden ve bizleri de bu güzel günde buraya davet eden Bitlis Emniyet Müdürlüğüne, teşekkür ediyor ve tüm öğrencilerimize bir ömür boyu başarılar diliyorum.? diye konuştu.

Düzenlenen iftar yemeğine Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Bitlis İl Emniyet Müdürü İbrahim Doğan, Rodi Mood Yönetim Kurulu Başkanı Fetih Kazancı, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, kaymakamlar ilçe emniyet müdürleri, bazı kurum amirleri, polisler, öğrenciler ile öğretmenleri katıldı.

Program, yapılan konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri takdim edilmesiyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber