Ramazan şenliği alanında alacak kavgası: 3 yaralı

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde kurulan Ramazan Şenliği alanında iki kişi arasında çıkan alacak kavgasında 3 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 23.00 sıralarında Kepez Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Şenliği alanında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden alacak- verecek meselesi bulunan 26 yaşındaki Muhittin S. ile 27 yaşındaki Fatih Ş., Ramazan Şenliği alanını gezerken karşılaştı. Birbirleriyle tartışan ikili daha sonra kavgaya tutuştu. İki kişi, üzerlerinde bulunan bıçaklarla birbirlerini baldırlarından yaraladı. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan Fatih Ş.'nin kız kardeşi 22 yaşındaki Suzan Ş., göğsünden yaralandı. Fatih Ş. ve kız kardeşi Suzan Ş. gelen ambulanslarla Akdeniz Şifa Hastanesi'ne kaldırılırken, Muhittin S. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Muhittin S. ve Fatih Ş. tedavilerinin ardından Kepez Polis Merkezi'ne götürülürken, durumu ağır olan Suzan Ş'nin tedavisi ise devam ediyor.

Bu arada, polis kavgaya karıştığı iddia edilen bazı kişileri ise olaydan 2 saat sonra bularak gözaltına aldı. Yaralamalı olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber