Keçiören Belediyesi Ramazan Etkinlikleri'ne Çorumlular konuk oldu

Keçiören Belediyesi 4. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin onuncu gecesine Çorumlular konuk oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum Gecesi'ne AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çorum Gecesi, Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nda düzenlenen iftar yemeği ile başladı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar iftar yemeğinin ardından etkinlik alanına geçti. Çorum Gecesi'nin açış konuşmasını yapan Başkan Ak, Keçiören'de Çorumluları ağırladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Keçiören'de Ramazan'ın farklı yaşandığını dile getiren Başkan Ak, "Dünya'nın evi Keçiören'de ülkelerin yanı sıra Anadolu'muzun güzelliklerini yansıtmak açısından hemşehri gecelerini düzenliyoruz. Keçiören'de Ramazan bir başka yaşanıyor, hep beraber Ramazan'ı dolu dolu geçiriyoruz. Bu gece de Çorumluları ağırlayarak Çorum Gecesi'ni gerçekleştiriyoruz. Çorum'un o güzelliklerini ve değerlerini hep beraber burada yaşıyoruz. Çorumluları Keçiören'de ağırlamaktan ayrı bir mutluluk ve gurur duyuyoruz." dedi.

"KADIN SANAT VE KÜLTÜR MERKEZİ'Nİ KEÇİÖREN'DEN ESİNLENEREK YAPTIK"

Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ise "Çorum'un bereketini ve güzelliklerini Ankara'ya taşıdık. İftar programında ve bu gecede bize gösterdiği yakınlık ve ev sahipliği için, etkinlik alanında beş gündür açık olan Çorum Evi'ne gösterdikleri ilgiden dolayı Ankara'da yaşayan ve Çorum'dan gelen konuklar adına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Keçiören'de Çorum'un sergilendiği gecede tüm katılımcıların aynı heyecan ve coşkuyu paylaştıklarını ifade etti. Külcü, "Biz dört yıldır çeşitli vesilelerle Keçiören Belediyemizin çalışmalarına bakıyoruz. Çorum'da Kadın Sanat ve Kültür Merkezi'ni biraz da Keçiören'den esinlenerek ve beslenerek hayata geçirdik. Burada duygu yoğunluğunun yaşandığı bu gecede bize ait olan değerleri yaşatmak için çaba gösteriliyor olması bizi çok mutlu etti." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, etkinliğe katkılarından dolayı Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Hayri Çağır'a teşekkür plaketi ve hediye takdim etti. Gecede Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel Çorum türkülerini seslendirdi. Çorum Gecesi'nin sonunda protokol üyeleri birlikte Çorum Evi'nin açılışını yaptı. Gecede ayrıca konuklara Çorum ile özdeşleşen leblebi ikramı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber