Erzurum'da trafik kazası: 11 yaralı

Ağrı-Ezurum kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4'ü ağır 11 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Ağrı'dan Erzurum'a yolcu getiren Engin Araç yönetimindeki 04 M 0854 plakalı yolcu minibüsü, Pasinler ilçesi Çögender köyü mevkiinde Nihat Karapınar yönetimindeki 25 FP 817 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Köy yoluna girmek için dönüş yaptığı öğrenilen kamyonetin, minibüse sağ ön tarafından çarpmasıyla iki araç yolda uzun süre sürüklendi. Minibüs geldiği yönün tersine savrulurken, kamyonet ise iki parçaya ayrılarak yan yattı. Ortalığın savaş alanında döndüğü kazada 4'ü ağır olmak üzere 11 kişi yaralandı. Minibüste sıkışan bazı yolcular güçlükle çıkarılabildi.

Yaralılardan kamyonet sürücüsü Nihat Karapınar'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Minibüste bulunan 8 yaralı olay yerine gelen ilk ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan diğer bir yolcu hastaneye gönderildi. Minibüste sıkışan bir yolcu ise sivil savunma, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucu güçlükle çıkarılabildi.

Kaza sonrası araçlardan etrafa mazot yayıldı. Güvenlik şeridi oluşturulmayan yolun trafiğe de kapatılmadı. Köyden getirilen iki traktöre bağlanan kamyonet, sürüklenerek yoldan çıkarıldı. Minibüs ise çekici yardımıyla yoldan alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber