Denizli Belediyesi asri mezarlıkta yeni düzenlemeler yapıyor

Denizli Belediyesi asri mezarlıkta yeni düzenlemelere başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, mezarlıktaki su şebekesinin tamamen yenilendiğini ve ana yol düzenlemesinin yapıldığını söyledi.

Ana yol düzenlemesinin yanı sıra tüm su şebekesinin yenileneceğini ifade eden Başkan Zolan, ?Vatandaşlarımız geldiğinde ecdadına, atalarına, babalarına, evlatlarına ait olan mezarlıkta su kullanmaları anlamında birçok sıkıntı çekiliyordu. Burada kullanılan hatlar eskimişti ve patlaklar oluşuyordu. Eski boruların çaplarının dar olması sebebiyle de dört beş çeşmenin çalışması durumunda diğer çeşmelere su gelmiyordu. Burada bir alt yapı çalışmasının ve su hatlarının yapılması gerektiğinin kararını aldık. İnşallah su hatlarımızın ve yollarımızın, kaldırımlarımızın düzenlenmesini bayramdan önce bitirmeyi hedefliyoruz. Artık asri mezarlığımızda vatandaşlarımız geldiğinde su sıkıntısı çekmeyecek. Ecdadımıza, atalarımıza, geçmişimize, sevdiklerimize yakışan bir mezarlık haline gelecek." dedi.

Başkan Zolan, "Biz sadece şehirde değil mezarlıklarımızda da altyapı çalışmalarımıza ve buradaki ihtiyaçlara cevap verme konusunda olağanüstü gayret sarf ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber