Beyoğlu Belediyesi'den birlik beraberlik iftar ve sahuru

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine iftar ve sahur yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nde verilen yemeğe katılan Kaymakam Tuncay Akkoyun, Ramazan ayının oruç tutmanın yanı sıra birlik beraberlik ve kardeşlik adına güzel örneklerin ortaya çıktığı bir ay olduğunu belirtti.

Belediye başkanı Osman Okumuş, Ramazan ayının huzur ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, bu ayda birlik beraberlik ve kardeşliğin en güzel şekilde sergilendiğini söyledi.

İftar programının ardından halı saha maçı yapan davetliler, daha sonra geç saatlere kadar havuza girdi. Sahura kadar bir arada vakit geçiren ilçe protokolü ve davetli misafirler, ilçede tespit edilen sorunlar ve yapılması gerekenler hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

Yemeğe Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik, İlçe Müftüsü Hacı Bilal Polat, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları başkanları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber